Clown Doortje

Over Clown Doortje

   Over mij

Mijn naam is Dorien Groen en mijn clownsnaam is Doortje, wat ‘geschenk’ betekent.

Het voelt voor mij als een bijzonder geschenk dat ik een bijdrage mag leveren aan kleine, bijzondere geluksmomenten die ik kan geven als ContactClown aan mensen met een (meervoudige) beperking, dementie of aan zieke kinderen.

Ik werk met veel plezier als leerkracht in het basisonderwijs, daarnaast wil ik als ContactClown de kwetsbaren in onze samenleving aandacht en blijdschap geven.

Als Doortje ben ik een lieve muzikale clown, ik speel op de ukelele en zing graag oud-Hollandse en kinderliedjes, ook wordt er vaak een liedje ter plekke verzonnen. Doortje staat open voor de ander en maakt contact vanuit het HART.

Ik geef de ander de mogelijkheid om even uit hun isolement te komen, door in het hier en nu te blijven ontstaat persoonlijk contact en samenspel. Een contact moment is daarom ook nooit hetzelfde.